Den Möllenhof


Plaats: Meddo - Winterswijk
Provincie: Gelderland
Prijs: € 225.000,- excl. b.t.w.
Luxe vakantiewoningen op kleinschalig park.

Deze uiterst fraaie en luxueuze, in landhuisstijl gebouwde woningen zijn gunstig gesitueerd, op een unieke locatie. Prachtig gelegen in ��n van Nederlands mooiste landschappelijke omgevingen met veel natuur.

De recreatiewoningen worden gebouwd in stijl van de oude Saksische boerderijen uit de omgeving., hierdoor passen ze perfect in het streeklandschap.

Het park is direct gelegen aan het 75 hectare grote recreatiegebied 't Hilgelo met een 35 hectare grote recreatieplas voorzien van mooie zandstranden. U kunt er surfen, kanoën, zwemmen, vissen, duiken etc.

Een uitstekende Belegging met goed rendement !

Over Winterswijk:

De omgeving beschikt over een grote natuurlijke rijkdom. Een fraai coulisselandschap waarin divers wandel, fiets, skeller en ruiterroutes zijn uitgezet.

Binnen het streekgebied vindt u diverse kleinere musea en bezienswaardigheden, pittoreske plaatjes en grotere steden met regionale functies. Het heeft onder andere een gevarieerd winkelcentrum, gezellige warenmarkt, een keur aan restaurants en bars, leuke terrasjes, bioscoop, schouwburg en overdekt zwembad.

Klik hier voor een afspraak / meer informatie