Chaletpark Krabbenkreek


Plaats: Sint Annaland
Provincie: Zeeland
Prijs: Vanaf € 43.000,- k.k.
Wij bieden u op Chaletparc Krabbenkreek nog enkele koopkavels waarop u uw droom woning kunt realiseren.

De genoemde prijs is alleen voor de Kavel, hier kunt u zelf een chalet op kiezen naar uw keuze (chaletbouwervrij), de enige gemeentelijke vereiste is dat u kiest voor een chalet in lichte kleurstelling en met een maximum van 80 m2

Chaletparc Krabbenkreek is een nieuw park op het Zeeuwse eiland Tholen aan de rand van het dorpje Sint Annaland en is een plekje voor rustzoekers en natuurliefhebbers.

De ligging van het park staat garant voor recreatie op het hoogste niveau, met volop natuur, watersport, fiets- en wandelmogelijkheden

Op het park vindt men geen grootschalig vermaak zoals een zwemparadijs of een discotheek, wel is er een bar en een restaurant waar het gezellig is om een bakje koffie of iets anders te drinken of te eten. Het park is ideaal gelegen, pal aan het strand bij de Oosterschelde en vlak bij de Grevelingen. Het park is gelegen naast de jachthaven van Sint Annaland. De ligging van het park staat garant voor recreatie op het hoogste niveau, met volop natuur, watersport, fiets- en wandelmogelijkheden. Het eiland Tholen is met zijn pittoreske stadjes en dorpjes een bijzonder eiland. De vele bloem-dijken en de smalle polderweggetjes maken het gebied aantrekkelijk voor fietsers en wandelaars. De ruim veertig kilometer lange zeewering beschermt het land tegen het water. De Oosterschelde is in trek bij vissers en watersporters.

Vandaag de dag is Tholen van alle kanten bereikbaar
Het eiland Sint Philipsland is via de Philipsdam verbonden met Schouwen-Duiveland en het eiland Tholen via de Oesterdam met Zuid-Beveland.
Drie bruggen verbinden Tholen en Sint Philipsland met de provincie Noord-Brabant. Het landschap op het eiland Tholen is sterk door de mens beïnvloed en in cultuur gebracht. Vooral de zuidkant van het eiland is na de watersnoodramp van 1953 �€˜ op deschop gegaan�€™. De noordkant van het eiland is kleinschaliger. Er zijn hier dijken met populieren, iepen en wilgen. De buitendijkse slikken en schorren zijn pleisterplaatsen voor meerkoeten, eenden en steltlopers. De bereikbaarheid van de Noordzeestranden, steden als Brugge, Antwerpen en Breda alsmede de pittoreske Zeeuwse dorpjes, zoals Zierikzee, is zeer goed.

Met zijn uitgebreide middenstand en het prachtige streekmuseum " de meestoof" is Sint Annaland het aantrekkelijkste dorp van het eiland. Het dorp dankt zijn naam aan Anna van Bourgondië die dit gebied in 1476 als geschenk kreeg aangeboden. Met de uitgebreide jachthaven en de mooie schorren en slikken van de Krabbenkreek is Sint Annaland een geliefd oord voor watersporters en natuurminnaars. De Oosterschelde is een stuk water om trots en zuinig op te zijn. Je vind er goede accommodaties om te overnachten en een keur aan restaurants en café's. Op de molendijk staat de oudste molen van het eiland.

Hieronder vindt u de facaliteiten op Cahaletparc de Krabbenkreek;

Receptie.
Bij de receptie kunt u in en uitchecken en terecht voor vragen op allerlei gebied. Bar/Restaurant.
Op het park is een Restaurant aanwezig welke ook als recreatiezaal gebruikt kan worden, ook is hier een bar bij aangesloten.
Biljart.
In de recreatieruimte is een biljart aanwezig. Jeu de boulesbaan.
Buiten, in de tuin van het restaurant is een jeu de boules baan aangelegd om u de mogelijkheid te bieden voor een stukje ontspanning met dit balspel.

Fietsverhuur
Op het park worden ook fietsen verhuurd, hiervoor moet u bij de receptie zijn. Wandelroutes.
Wij beschikken over mooie wandelroutes, waaronder ook de �€œnatte laarzen tocht�€? u wandelt door een gebied waar een uur daarvoor het zee-water nog overheen kabbelde die u zeker niet mag missen wanneer u naar Sint-Annaland komt. Strand.
Pal achter de dijk ligt een mooie stukje strand waar men veilig kan zwemmen. Hengelverhuur
Bij de receptie is er de mogelijkheid om een hengel met toebehoren te huren om lekker aan de Oosterscheldedijk lekker ontspannend te gaan vissen.

Paardrijden.
Houdt u van paardrijden, ook daar hebben wij speciale arrangementen voor. Duikmogelijkheden.
Ook weer vlak achter de dijk is er de mogelijkheid om te duiken Op sommige duik-plaatsen waar de stroming gering is, heeft de begroeiing soms last van veel neergedwarreld vuil. Hier, bij St-Annaland is de begroeiing opvallend schoon. Misschien is de bodemgesteldheid van de Krabbenkreek wel zodanig dat dit achterwege blijft. Het zicht valt ook niet tegen. De begroeiing bestaat voor een groot gedeelte uit zakpijpen en sponzen. Zeeanjelieren zijn minder aanwezig. Wel veel Krabben en Kreeften, sommige Kreeften zijn zelfs heel groot. Garnalen zijn ook goed vertegenwoordigd, vooral Waaiergarnaaltjes kom je overal tegen.


Klik hier voor een afspraak / meer informatie